sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Pinssauksesta ja koulutuksista


Joissakin geelikynsimerkeissä opetetaan ns. pinssausta. ProNails ei hyväksy pinssausta, koska se vaurioittaa kasvavaa luonnonkynttä. Sehän on selvä, jos kynsi "pakotetaan" pinssauksella tiettyyn asentoon. Jatkuva pinssaaminen saattaa aiheuttaa jopa pysyviä vaurioita luonnonkynteen. Itse en ole alunperinkään ymmärtänyt koko pinssausta, mikä on sen pointti.

ProNailsin tuotteet ja työskentelytavat lähtevät nimenomaan asiakkaan kynnen hoitamisesta ja turvallisista työskentelytavoista. Tuotteet ovat huippuluokkaa ja jopa herkästi allergisoituvat henkilöt voivat käyttää ProNailsin tuotteita. Lisäksi ProNailsin tuotteita ei saa kuin tähän merkkiin koulutetut henkilöt. Aika useita rakennegeeli-tuotteita saa ilman alan koulutusta, joten niillä voi tehdä kuka tahansa kouluttamaton henkilö rakennekynsiä.

Jos olette suunnittelemassa menoa kynsimuotoilijakoulutukseen, kannattaa maksaa kerralla enemmän ja mennä viralliseen koulutukseen. Kynsimuotoilijakoulutuksia on joka lähtöön; mm. muutaman satasen päiväkursseja. Lopulta joutuu kuitenkin käymään ihan oikean kynsimuotoilijan koulutuksen, jos alalle aikoo ja näin menettää melkein tuplasti rahaa. Eli kannattaa satsata heti alusta laatuun :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen juuri käynyt "kilpailijalla" koulutuksen joka kestää kaikkinensa 6 päivää. Sisältää kolmet kynnet ja niiden huolto. Nyt on kurssi käyty mutta täytyy kyllä sanoa että ranskalaisen tekeminen on erittäin haastavaa.

    Miten ProNailsin koulutuksessa tuo ranskalaisen opettelu meni? Oliko vaikea hallita koulutuksen jälkeen?

    -Mia

    VastaaPoista
  2. Ranskalaisen tekeminen on vaikeaa aluksi ja vaatii harjoittelua. ProNailsilla näytettiin kahdella tavalla ranskalaisen teko. Toinen vaihtoehdoista on huomattavasti helpompi :)

    Tässä blogissani on Youtubesta löytämäni video, jossa opetetaan tasaisen ranskalaisen tekeminen. Kannattaa katsoa tuo video. "Opetusvideoita ja kynsitarvikeliikkeitä" alta: Smilelinen teko.

    VastaaPoista