sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kynsimuotoilijoiden maailma

 


Olen vasta kouluttautunut kynsimuotoilijaksi eli 12/2015 ja olen jo nyt huomannut muitten kynsien tekijöiden omien kollegoidensa "mollaamisen".

"Tarvit vielä paljon harjottelua"..."Vielä treeniä paljon"...jne..... Luulevatko nämä sanojat olevan itse kynsimaailman "guruja"? Monikaan näistä sanojista ei tee kummoisia kynsiä, mutta ovat valmiita arvostelemaan toisia. Heidän toimintansa menee usein jopa lapsellisuuden puolelle.

Jokaisella kynsimuotoilijalla tai kynsiteknikolla on oma käden jälkensä työssään ja se ei tarkoita sitä, että kaikilla pitää olla "sama jälki" tai sitten olet huono kynsien tekijä.

Ja HOX: kynsimuotoilija ja kynsiteknikko eivät ole samoja asioita. Kynsimuotoilija on sellainen, joka on kouluttautunut kynsimuotoilijaksi, mutta ei ole tehnyt näyttöä. Kynsiteknikko on taas tehnyt näytön ja on saanut käyttää kynsiteknikko nimeä näytön läpäistyään. Monesti kysytään näitten nimitysten eroa ja olen jopa kuullut, että se on ihan sama kumpaa käyttää; se on makuasia?!

Näin ei siis ole, vaan kynsiteknikko on hyväksytyn näytön tehnyt kynsimuotoilija.

Kaikki kouluttajat eivät osaa tsempata oppilaitaan, vaan mainitsevat ainoastaan virheistä. Siinä tulee äkkiä sellainen tunne, että en osaa mitään ja minusta ei tule ikinä kynsimuotoilijaa. Ja kun aina sanotaan vain virheistä, tulee sellainen tunne että kouluttaja "ei viitsi" sanoa, että olet aivan surkea  kynsimuotoilija.

Koitetaan antaa "kaikkien kukkien kukkia" ja tsempataan toisiamme eteenpäin kollegoina.
Kouluttajat HOX: tsempatkaa oppilaitanne, valakaa uskoa heihin, vakuuttakaa että heistä tulee vielä hyviä kynsien tekijöitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti