tiistai 18. elokuuta 2015

Kynsitaiteilijan kirjallisuutta ja lehtiä

Tilasin Adlibriksestä kirjat: Vau, mitkä kynnet! ja Kauniit kynnet. Lisäksi tilasin lehden Nail Style. Jospa näistäkin saisi jotain oppia kynsien tekemiseen :)


"Miljoonien nuorten YouTubessa seuraama kynsitaiteilija Hannah Lee esittelee kirjassaan 35 toinen toistaan upeampaa kynsidesign-mallia, jotka jokainen voi toteuttaa kotonaan.Kirja neuvoo oikeat välineet ja opettaa parhaat tekniikat eri kynsimallien toteutukseen.Kirjan selkeillä, vaihe vaiheelta etenevillä ohjeilla syntyvät ammattimaisen taidokkaat lakkaukset ja kuvioinnit niin sormien kuin varpaidenkin kynsiin. Helpoilla tekniikkavinkeillä opit tekemään pilkut ja raidoitukset, liukuvärjäykset, metallinhohteiset efektit, villit eläinkuosit, kauniit kukkakuviot ja paljon muuta. Opas esittelee myös siirtokuvien ja kiilteiden käytön."


"Komeasti kuvitettu kynsidesign-manuaali, jonka malleja voi toteuttaa ja soveltaa loppumattomasti. Kirjan voi ottaa mukaan kynsistudioon tai toteuttaa sen ideoita kotona. Kirja sisältää hienostuneet ranskalaiset manikyyrit, metallinhohteiset efektit, villit eläinkuosit, kauniit kukkakuviot, timanttikoristeiset mestariteokset ja paljon muuta.Opas esittelee paitsi kynsien lakkauksen ja käsin maalaamisen, myös kynsien hoidon, teko- ja rakennekynnet, sabluunoiden, tarrojen ja kiilteiden käytön, lävistykset ja kolmiulotteiset efektit sekä kynsien koristelussa tarvittavat välineet. Se antaa selkeät, vaihe vaiheelta etenevät ohjeet erilaisista tekniikoista ja erikoisefektien käytöstä."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti