lauantai 22. elokuuta 2015

Syksy-Talvi 2015 kynsimuodin tuulet

Syksyllä siirrytään tummiin väreihin tämän syksyn muotivirtauksessa. Yksi ensimmäisistä ”muoti” väreistä tänä syksynä on tumma viininpunainen. Väripaletti ei rajoitu yhteen sävyyn, se ulottuu tomaatin-punaisesta, musta-vivahteiseen. Jos joku on varma niin ainakin se, että punainen manikyyri ei ikinä lähde pois muodista, mutta tällä kaudella kannattaa huomioida sen tummat sävyt.



Kaikki harmaan sävyt syksy-talvi 2015 manikyyrissä

Tällä kaudella voi huoletta valita minkä tahansa harmaan sävyn, betonin sävystä – tummanharmaaseen. Kuitenkin syksy on omistettu edelleen tummille sävyille. Luutavasti värejä kannattaa mixata ja lisätä yksittäisiin kynsiin glitteriä tai vaikkapa tällä hetkellä muoti-ilmiönä olevaa ”hiekka” lakkaa. Harmaiden värien sekoittamisen lisäksi voi leikkiä tämän värin kanssa myös tekstuureilla.

 
Vaihtoehtoja ranskalaisessa manikyyrissä syksyllä 2015

Ranskalainen manikyyri, kuten myös kuu-manikyyri, eivät nähtävästi koskaan jätä meitä, mutta muotivirtauksien huipuissa niitä nähdään vähemmän ja vähemmän. Trendikäs ranskalainen manikyyri syksy-talvi 2015, ovat rohkeita ja odottamattomia väriyhdistelmiä sekä geometriaa.



Glitteri ja musta lakka – syksy-talvi 2015

Viininpunainen, harmaa ja mustakin, ovat syksyn väripaletissa. Matta tai kiiltävä – musta lakka on yksinkertaisesti pakollinen tällä kaudella. Älkää pelätkö käyttää mustaa lakkaa kynsillä; mustan lakkauksen päälle voi lisätä hieman glitteriä tai muita koristeita; lopputulos näyttää upealta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti