maanantai 21. syyskuuta 2015

CTRL-ALT-DEL Latex Barrier lateksisuoja kynsinauhoille

"Oletko kyllästynyt siivoamaan leimauksen, liukuvärjäyksen tai vesimarmoroinnin aiheuttamia sotkuja sormien iholta ja kynsinauhoilta? 

CTRL-ALT-DEL Latex Barrier on hyvin levittyvä ja nopeasti kuivuva lateksisuoja kynsinauhoille. Levitä tuote huolellisesti kynsinauhoille ja anna kuivua ennen koristelujen aloittamista. Pinkki väri helpottaa levitystä ja saat vaivattomasti levitettyä tasaisen kerroksen tarvittavalle alueelle. Tässä lateksisuojassa on lisäksi persikkainen tuoksu peittämässä lateksin ominaishajua. Kynsien koristelujen jälkeen poista lateksisuoja vaikkapa pinsettejä apuna käyttäen. Tämä suoja irtoaa helposti ja sormien iho sekä kynsinauhat säilyvät täysin puhtaana."

Tätä tuotetta täytyy ehdottomasti kokeilla! Ja laitoinkin jo tilaukseen. Lakkaus tahtoo aina mennä kynsinauhoille ja nyt voi kokeilla vapaammin liukuvärjäystäkin sekä vesimarmorointia kynsiin. Vinkkinä Oulun alueen myymälälle: tilatkaa ihmeessä tätä valikoimiinne :)

Tätä lateksisuojaa saa CesarsShopista.
 

1 kommentti:

  1. Ihana blogi sulla! 😍 Pitäisi itsekkin ostaa tuo lateksisuoja, jotenkin vaan epäilen sen toimivuuttaitta nyt sitä on niin monessa blogissa kehuttu, että pakko varmaan ostaa.
    Tsemppiä kynsiharjoitteluihin! 👊

    VastaaPoista