perjantai 11. syyskuuta 2015

Syksyn trendikkäimmät kynnet: Tummat sävyt ja timanttikoristeet ovat nyt inSyksyn kynsilakkamuodin ajankohtaiset trendit ovat tummien värien ja kuviointien juhlaa. Ja mitä enemmän, sen parempi.
Syksyn 2015 kynsitrendeissä nähdään huomattavissa määrin tummanpuhuvia syysvärejä sekä vastapainona raikkaita nudensävyjä.


Syksyn tullen väriskaala siirtyy tunnetusti tummanpuhuviin väreihin, kuten viininpunaiseen, violettiin, tummansiniseen, mustaan ja harmaaseen. Keveämpää vaihtoehtoa tarjoavat vaaleat nude-sävyt.


Syksyn valikoimissa nähdään myös kirjavia, jopa psykedeelisiä glitterlakkoja, joiden eriväriset täplät antavat iloisen viimeistelyn värilakalla maalatuille kynsille.

Kuvioinnissa mielikuvitus vain rajana

Kynsien kuvioiminen on edelleen kovassa huudossa.

– Kynsien koristelussa ovat tällä hetkellä pinnalla timanttia muistuttavat koristekivet. Mitä suuremmat ja mitä enemmän, sen parempi, kertoo Miss Lisin toimitusjohtaja Liisa Skurnik.
– Kynsien kuviointi on nyt valtavan suosittua. Kysyttyjä ovat muun muassa leopardikuviointi, viiva- ja häivytystekniikat, glitterit, graafiset kuviot ja akryylikohokuviot.


One Stroke -tekniikka on myös syksyllä ajankohtainen. Siinä siveltimen reunat kastetaan kahteen eriväriseen maaliin, jolloin yhdellä vedolla saadaan luotua monivärinen liukuväri. Tekniikka sopii erityisesti kukkien terälehtien ja perhosten siipien maalaamiseen.
Yleensä värilakan päälle maalattavissa kuvioissa käytetään akryylivärejä, joiden päälle levitetään lopuksi kirkas päällyslakka. 

Katkaistut linjat ja geelimäiset lakat


Kynsien muotoilussa ilmiönä korostuvat pitkät mantelinmalliset kynnet, joiden kärjet on katkaistu. Niiden rinnalla nähdään myös epäsymmetrisesti katkaistuja pitkähköjä kynsiä.
– Materiaaleissa nousussa ovat geelimäiset kynsilakat, jotka kuivuvat luonnonvalossa ilman UV-laitteita. Ne voidaan poistaa helposti kotona kynsilakanpoistoaineella, Skurnik kuvaa.
Lähde: Miss Lis
Kynnet: Master artist Niina Blomfelt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti