torstai 22. lokakuuta 2015

Ensimmäinen koulutuspäivä

Tänään se sitten alkoi, nimittäin kynsimuotoilijakoulutuksen ensimmäinen päivä. Aamupäivästä opiskelimme yleisimpiä kynsisairauksia ja sen jälkeen tutustuimme ProNails tuotteisiin, niiden ominaisuuksiin yms.

Iltapäivällä tein mallille perusteellisen manikyyrin. Hieronnan, käsien ihon kuorinnan ja kynsien lakkaamisen. Miten kynsien lakkaaminen voi olla niin vaikeaa :D Koulutuksessa opetellaan tietty käsien asento, jotta työskentely olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Olen tottunut lakkaamaan kynteni näköjään ihan väärässä asennossa ja sen korjaaminen vie aikaa.

Koulutus on korkeatasoista ja tuotteet laadukkaita, joten kyllä minä valitsin hyvän vaihtoehdon monista kynsituotteiden merkeistä.

Ensi torstaina koulutus jatkuu ja silloin teen koulutuksessa ensimmäiset geelirakennekynnet.


ProNails-käsihoitotuotevalikoima kattaa kolme tuotesarjaa: luonnonmukaiset Pro Nature Hand Care -tuotteet, ProNails Nail Care - monipuolinen tuotesarja kynsien lakkaukseen ja hoitamiseen sekä miehille tarkoitettu Men do Care -tuotesarja. Kynsimuotoilijat ja -teknikot, manikyristit, kosmetologit ja kuluttajat löytävät näistä tuotesarjoista kaiken tarvittavan käsien hoitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti