keskiviikko 18. marraskuuta 2015

IBX-Systems toimii!

Jatkuva geeli/kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen rasittaa luonnonkynttä ja saattaa aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista, ja kynsialan ammattilaiset mieluimmin pitävät huolta, kuin vahingoittavat kynttä. On siis jo aikakin että geeli/kestolakat saavat ystäväkseen uuden tuotteen!

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.


IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja uv/led valoa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja (Interpenetrating Polymer Network eli IPN) kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli/kestolakkoja.


IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti