sunnuntai 8. marraskuuta 2015

S.O.S. Foot Care -jalkojen tervehdyttämis- ja hoito-ohjelma

17.11.2015 jälkeen teen myös S.O.S. Foot Care pedikyyrejä.


Jaloillamme ei ole helppoa puristettuina kenkiin pitkät päivät, päivästä toiseen. Elämämme aikana jalkamme kuljettavat meitä noin 185 000 kilometrin verran – saman verran, kuin kävelisimme maailman ympäri neljä kertaa. Ei ole sattumaa, että moni maailman väestöstä, vähintään 85% kärsii jalkoihin liittyvistä ongelmista. ProNailsin jalkahoitotuotteet on kehitetty pelastamaan jalkasi ja antamaan niille hoito-ohjelman, jonka ne ansaitsevat.

ProNailsin jalkahoitotuotteiden avulla saat tehokkaan jalkahoidon, joka saa aikaan todellisia tuloksia. Jalkahoidon aikana voit käyttää myös ProNailsin käsihoitotuotteita.

S.O.S. Foot Care -jalkojen tervehdyttämis- ja hoito-ohjelma
ProNailsin jalkahoitotuotteet eivät sisällä alkoholia eivätkä hajusteita. Niihin ei myöskään ole lisätty mineraaliöljyjä ja ne sopivat myös diabeetikoille. Tämän erittäin tehokkaan tuotesarjan tuotteiden tärkeimmät ainesosat ovat urea ja ubikinoni. Urea varmistaa, että ihon solut pystyvät vastaanottamaan kosteutta ja parantamaan ihoa ilman, että sen dermatologinen koostumus häiriintyy. Se helpottaa myös muiden aktiiviaineiden imeytymistä. Ubikinoni lisää ihon elastisuutta ja auttaa palauttamaan sen aikaisempaan, terveelliseen tilaansa. Nämä ainesosat yhdessä auttavat pelastamaan jalat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti