lauantai 16. tammikuuta 2016

BodyShop tuotteista tarjous

Kävin Bodyshop liikkeessä, koska vartalovoiteeni alkaa olla lopussa. Kannatti käydä tänään ostamassa voide, sillä tarjouksessa oli tuplapakkaus suihkusaippuasta ja vartalovoiteesta. Minulla oli lisäksi 20 euron alennuslipuke, joten tuotteiden hinnaksi jäi 8 eur.


Ihastuttavan kukkaistuoksuinen, tehokkaasti kosteuttava, täyteläinen vartalovoide. Hoitaa, pehmentää ja silottaa ihoa 24 tunnin ajan. Sopii normaalille/kuivalle iholle.

  • Moringa-puusta saatavaa moringansiemenöljyä, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa.
  • Reilun yhteisökaupan kautta ghanalaiselta naisyhdistykseltä Tungteiya Shea Butter Associationilta tuotettua voipuunvoita. Voipuunvoi on mahtava luonnollinen kosteuttaja, jota ghanalaiset naiset ovat jo vuosisatoja käyttäneet suojatakseen ihonsa Saharan tuulilta. Työllistämme 528 naista ja maksamme heille oikeudenmukaisen palkan sekä bonuksen, jonka naiset investoivat yhteisöprojekteihin. Anita Roddick teki ensimmäisen voipuunvoitilauksen vuonna 1994 sen jälkeen kun hän oli vieraillut Ghanassa ja löytänyt sieltä luonnollisesti kosteuttavan voipuunvoin ja sitä tuottavat upeat naiset.
  • Reilun yhteisökaupan kautta tuotettua, ihoa pehmentävää seesaminsiemenöljyä Juan Francisco Paz Silva (JFPS) -osuuskunnalta Achuapasta, Pohjois-Nicaraguasta. JFPS kylvää ja korjaa seesamisadon käsin, ja puristavat ja suodattavat siemenistä täyteläisen, korkealuokkaisen öljyn. Nicaragualaiset viljelijät perustivat JFPS:n vuonna 1990 ja se on nyt kasvanut 275 henkilön vahvuiseksi osuuskunnaksi, jonka YK:n kehitysohjelma UNDP on tunnustanut uraauurtavaksi yritysmalliksi. Kaupankäyntimme JFPS:n kanssa on auttanut heitä perustamaan kansainvälisen seesamiöljyn vientitoiminnan sekä kustantamaan erilaisia yhteisöprojekteja mm. terveydenhoidon kehittämistä, uusien teiden rakentamista ja auttanut naisia perustamaan omia yrityksiä.
  • Reilun yhteisökaupan kautta Perusta tuotettua parapähkinäöljyä, joka kosteuttaa, elvyttää ja pehmentää ihoa. Öljy saadaan kylmäpuristetuista parapähkinöistä, jotka kasvavat villinä Madre de Dios -sademetsässä. Teemme yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman, Candela-nimisen reilun kaupan organisaation pähkinänkerääjien kanssa. Candela tarjoaa yhteisöille säännölliset tulot, joilla he voivat parantaa elintasoaan ja säilyttää alueensa luonnon monimuotoisuuden.
  • Huomaa myös, että pakkaus on täysin kierrätettävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti