keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Miksi ProNails?



Olen aikaisemmalta koulutukseltani terveydenhoitoalan ammattilainen. Kun viime vuoden lopulla päätin opiskella kynsimuotoilijaksi, kiinnitin ensimmäisenä huomiota tuotteen turvallisuuteen. Otin selvää kaikista Suomessa tällä hetkellä olevista rakennekynsituotteista ja ProNails vakuutti minut laadullaan ja tuotteiden turvallisuudella.

ENSILUOKKAISTA LAATUA PARHAIDEN TULOSTEN SAAVUTTAMISEKSI

Laatu ja turvallisuus ovat ProNailsille ensiarvoisen tärkeitä arvoja. Asiakkaat haluavat muodikkaan ilmeen ripeästi mutta turvallisesti. Pronails takaa korkeimman mahdollisen asiakastyytyväisyyden tarkasti testatuilla, laadukkaiksi todetuilla ja ihanilla käsien ja kynsienhoitotuotteilla. Lisäksi, ProNails etsii jatkuvasti uusia ideoita pysyäkseen muita edellä.

Pronails tarjoaa laajan valikoiman ammattitason tehokkaita kynsien, käsien ja jalkojenhoitotuotteita. Ne toimivat nopeasti, tehokkaasti ja taatuin tuloksin.

ProNails kehitti uuden tuotelinjan, joka on tarkoitettu kotikäyttöön ja joka on saatavissa VAIN ProNails hoitoloiden kautta. Valikoimista löytyy upeiden kynsien ja käsienhoitoinnovaatioiden lisäksi tehokkaat jalkahoitotuotteet, jotka koostuvat jopa 100%:sti luonnon tehoaineista ja vain miehille tarkoitetut hoitotuotteet.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti