lauantai 16. tammikuuta 2016

Philips Lumea Comfort ihokarvojen poistoon

Gigantista löytyi tällainen karvanpoistolaite, en ole aikaisemmin nähnyt vastaavaa, saati käyttänyt tällaista. Jospa nyt saisin sääret ym. karvoituksen poistettua kivuttomasti ja siten, että karvat eivät heti kasvaisi takaisin :)



Philips Lumea - Pehmeä ja sileä iho viikoiksi eteenpäin
Philips Lumea laitteella poistat ihokarvat kestävin tuloksin. Iho pysyy sileänä jopa 8 viikon ajan. Lumea poistaa ihokarvat IPL -tekniikan avulla ja lähettää hellävaraisia valoimpulsseja ihokarvan tyveen. Laitteen käyttö on sekä helppoa, että miellyttävää. 

1 kommentti:

  1. Ennen Philips Lumean käyttöä karvat pitää ajaa pois joko epilaattorilla tai höylällä. Sen jälkeen otetaan tämä laite käyttöön ja käydään iho kohta kohdalta läpi.

    Tuotteen tarkoitus on polttaa ihon alla olevat karvat juurineen pois, etteivät ne enää kasva. Mitä enemmän tätä laitetta käyttää, sitä vähemmän karvoja kasvaa ja lopulta karvojen kasvu loppuu siltä alueelta missä laitetta on käytetty eniten.

    Laitteen käyttö tuntuu iholla hieman pistävältä, ei niin että se kävisi kipeää. Laitetta voi säätää eli sillä säädetään valovälähdysten kuumuutta. Eri värisille ihokarvoille on suositus käyttää eri lämpöisiä "valoiskuja".

    Ensimmäinen käyttökerta oli ihan miellyttävä :)

    VastaaPoista